De Fantasticon-III grijpt plaats in het wijkgebouw Linquenda, Oostmoor 52 te Nieuw Vennep. Deze locatie bevindt zich aan de rand van een woonwijk met veel groen en in de directe nabijheid van supermarkten (Hoogvliet, Aldi). Even verderop bevindt zich een tweede winkelcentrum, waar nog veel meer te vinden is: verscheidene winkels, eet- en drinkgelegenheden, het door ons uitverkoren hotel en het restaurant waar men weet van het evenement. In het wijkgebouw vinden we alles dat voor een conventie waarde toevoegt: voldoende ruimte voor deelnemende particulieren, verenigingen en stichtingen om zichzelf te presenteren. En daarnaast een plek voor tegelijkertijd beoogde lezingen, workshops en presentaties.

wijkgebouw Linquenda
wijkgebouw Linquenda in Nieuw Vennep

Het wijkgebouw Linquenda wordt bestierd door de Stichting Maatvast en deze stichting spant zich tot het uiterste in om er een waarachtige “ont-moetingsplek” van te maken: mensen ont-moeten elkaar, vaak in het kader van een creatieve setting, kunst en cultuur. Een goede plek derhalve, voor het onder de aandacht brengen van fantastische kunst en het arrangeren van ontmoetingen tussen mensen die daarin een rol spelen, als lezer, schrijver of uitgever.

Op geringe afstand van deze locatie zijn verscheidene eetgelegenheden gevestigd en wie er, na een hapje of een al dan niet alcoholisch drankje, geen trek heeft om aan het eind van de dag meteen weer naar huis te rijden, kan gebruik maken van een goed hotel. Het hotel heeft ons, ten behoeve van de bezoekers en deelnemers, een aantrekkelijk arrangement ter beschikking gesteld. Hetzelfde geldt voor de restaurants in de nabijheid van het Ontmoetingscentrum.

Maak er gerust gebruik van, want daar is het voor bedoeld!

  • Klik HIER voor het hotelarrangement bij De Rustende Jager (Venneperweg 471).
  • Klik HIER voor het restaurantarrangement van De Rustende Jager (Venneperweg 471).

Op de locatie van het wijkgebouw Linquenda kunnen gedurende de dag drankjes worden besteld en genuttigd. De barman is afkomstig uit de cohorten van vrijwilligers: van tijd tot tijd wisselt de ploeg, opdat de drankverstrekker niet de hele dag hoeft te schenken en af te rekenen, maar af en toe zelf ook even rond mag lopen om een praatje te maken, de tentoonstelling te bekijken of een workshop te bezoeken. Er is immers genoeg te doen.

In het gebouw van het wijkgebouw Linquenda kunnen wij u, dankzij de hulp van De Rustende Jager, zelfs iets te eten aanbieden. Er is voorzien in een Fantasticon-luncharrangement.

Overigens staat het eenieder natuurlijk vrij om een boterhammetje mee te tronen, of om gebruik te maken van een of meer van de bovenvermelde arrangementen, of zich te vervoegen bij de plaatselijke middenstand: er zijn verscheidene winkels aanwezig waar u uit de aard der zaak óók iets te eten kunt aanschaffen.

Wat een warme maaltijd betreft bevelen wij bij onze bezoekers De Rustende Jager ook al van harte aan: Venneperweg 471; tel. +31-(0)252-629 333. Klik HIER voor een kaartje van de Vennepse wereldstad, met daarop zowel de conventielocatie als dit etablissement aangeduid.

Wie meer trek heeft in iets oriëntaals en zich wil verheugen in de bij Nederlanders zo bekende Chinese keuken, kan zich bijvoorbeeld wenden tot het Chinees-Indische restaurant Lotus, dat vlakbij de eerst genoemde uitspanning gelegen is: Venneperweg 483; tel. +31-(0)252-674 501. Klik HIER voor een kaartje van de Vennepse wereldstad, met daarop zowel de conventielocatie als dit etablissement aangeduid.

Op de locatie zijn in ieder geval de volgende uitgevers, verenigingen, stichtingen en aanverwante partijen lijfelijk vertegenwoordigd:

Meer informatie over de locatie en de indeling in verschillende ruimtes, met activiteiten van verschillende aard, vindt u vanaf DEZE PLEK.

logo Fantasticon
logo Fantasticon

ORGANISATOR

Stichting Fantastische Vertellingen
Geddingmoor 32 – 2151 DK Nieuw Vennep
+31651917129
https://www.fantastischevertellingen.nl
info@fantastische-vertellingen.nl