De nieuwste berichten…!

De organisatie is net van start gegaan. Er zijn al wat dingen duidelijk geworden, maar nog niet alles is reeds “in beton gegoten”, dus er kunnen zich nog veranderingen voltrekken…

7 december 2023

Het gaat hard: de tafeltjes zijn bijna allemaal al voorzien van een bezetter en de Bijzaal is intussen al helemaal volgepropt met presentaties, lezingen en workshops. Er is geen minuut meer vrij. Het belooft, kortom een heel leuke dag te worden!

Wie nog een tafeltje wil bezetten, moet zich snel melden. Anders grijp je ernaast. Mocht je achter het net vissen, dan is dat niet per se heel erg, want dat biedt immers gelegenheid om gewoon als bezoeker rond te lopen en contacten te leggen!

4 oktober 2023

We kregen zojuist de bevestiging binnen: wie overnachtingsmogelijkheden zoekt, kan gebruik maken van de aanbieding van het hotel restaurant De Rustende Jager:

Wie wil overnachten van vrijdag op zaterdag, of van zaterdag op zondag, of van vrijdag tot aan zondag, kan terecht bij De Rustende Jager in Nieuw Vennep, zo lang er nog kamers beschikbaar zijn natuurlijk.

Je moet dan je kamer boeken via de website van het hotel en daarbij de kortingscode

//fantastische-vertellingen\hotelkamer2024

gebruiken: dan ontvang je maar liefst 10% korting op de normale kamerprijs!

22 september 2023

We hebben bevestiging ontvangen! We kunnen in het ons inmiddels vertrouwde Wijkcentrum Linquenda, Oostmoor 52, Nieuw Vennep terecht voor de Fantasticon-V op zaterdag 7 september 2024, vanaf 9:00 uur ‘s ochtends! Hoera!

Hoe bestel je nou het beste je broodjes bij de B&B Broodjesboetiek… Loop nou vooral NIET tegen de minimum-bestelgrootte van €15 aan, terwijl je maar één broodje blieft of zo.

KIES BIJ HET BESTELLEN VOOR de optie “AFHALEN“: dan vervalt namelijk dat minimum-bestelbedrag. Zet bij je bestelling onder “opmerkingenFANTASTICON-V, snappen de mensen van de broodjesboetiek dat het om een toevoeging aan de lijst rond 13u bij de conventie af te leveren broodjes gaat!

Overnachtingen voor de Grote Dag zou je kunnen gaan regelen via een van de talloze hotels hier nabij Schiphol, bijvoorbeeld:
NH Hotel Schiphol in Hoofddorp;
Hotel Fletcher (ligt wat meer in de richting van Amsterdam ligt, maar wel nog op redelijke afstand van de Fantasticon.)
Van Der Valk Schiphol.

Gelukkig is onze trouwe bondgenoot, de B&B Broodjesboetiek (aardig dichtbij, op het station van Nieuw Vennep gelegen) bereid om ons allemaal te voeden! Je kunt naar hun website gaan (klik HIER) en bestellen wat je maar wilt. Daarbij even bij “opmerkingen” deze tekst overnemen: lunch Fantasticon-V. Als je dat braaf doet, hoef je heus niet voor meer dan €15 te bestellen. Ze komen namelijk wat je bestelt om 13:00 uur voor iedereen, allemaal in één keer brengen en doen daarom daarover niet flauw!

2 september 2023

De Fantasticon-IV is op 2 september 2023 tot ieders genoegen afgerond. Dat smaakte volgens de meeste deelnemers naar meer! En daarom is vrijwel onmiddellijk besloten tot het op poten zetten van een vers evenement, de Fantasticon-V, die in het wijkcentrum plaats kan vinden op zaterdag 7 september 2024!