De nieuwste berichten…!

De organisatie is nu nog in volle gang. Er zijn al wat dingen duidelijk geworden, maar nog niet alles is reeds “in beton gegoten”, dus er kunnen zich nog veranderingen voltrekken…

24 mei 2023

Ons bereikten berichten als zou het NH Hotel Schiphol geen kamers meer beschikbaar hebben in begin september… Een mogelijkheid om uit te wijken is Hotel Fletcher, dat wat meer in de richting van Amsterdam ligt, maar wel nog op redelijke afstand van de Fantasticon. Of de vorige week ook al genoemde vestiging Van Der Valk Schiphol.

17 mei 2023

Het blijkt dat, anders dan het voorgaande jaar, er geen kamers-met-korting meer beschikbaar zijn in Hotel De Rustende Jager. Dat is erg onfortuinlijk, maar onoplosbaar. Er is ter redactie geen ander hotel in dezelfde nabijheid bekend, dus is het voor overnachtingsbehoeftigen noodzakelijk uit te wijken naar Hoofddorp of Schiphol (beide op redelijke afstand van de conventie). Daar is ter plaatse meer dan voldoende aanbod, waaronder verscheidene landelijk opererende ketens, die zeker en vast een bepaalde kwaliteit leveren. Bijvoorbeeld Van Der Valk Schiphol. Of het NH Hotel in Hoofddorp.

Wat betreft de lunch grepen we er bij De Rustende Jager dit jaar ook naast. Maar gelukkig was onze trouwe bondgenoot, de B&B Broodjesboetiek (aardig dichtbij, op het station van Nieuw Vennep gelegen) bereid om het probleem op te lossen! Je kunt naar hun website gaan (klik HIER) en bestellen wat je maar wilt. Daarbij even bij “opmerkingen” deze tekst overnemen: lunch Fantasticon of Ganymedes. Als je dat braaf doet, hoef je niet langer voor meer dan €15 te bestellen. Ze komen namelijk wat je bestelt om 13:00 uur voor iedereen, allemaal in één keer brengen en doen daarom daarover niet flauw!

8 december 2022

Wie aandacht wil en kan schenken aan de bijeenkomst in 2023, wordt van harte uitgenodigd daartoe deze AANKONDIGING op te halen en gebruiken! Gemaakt door Bemoste Beeld-prijswinnaar Ingrid Heit en dus zorgvuldig & aantrekkelijk vervaardigd. Doe er je voordeel mee en draag een steentje bij!

23 september 2022

De Fantasticon-III is op 17 september 2022 tot ieders genoegen afgerond. Dat smaakte volgens de meeste deelnemers naar meer! En daarom is vrijwel onmiddellijk besloten tot het op poten zetten van een vers evenement, de Fantasticon-IV, die in het wijkcentrum plaats kan vinden op zaterdag 2 september 2023!