Een conventie organiseren vergt de inspanning van verscheidene vrijwilligers. Dat is in het kader van de Fantasticon natuurlijk niet anders. Maar er is meer nodig dan alleen die hand- en spandiensten van alle enthousiaste liefhebbers.

De kosten van zo’n bijeenkomst lopen nog best op: het gebouw, flyers en stickers et cetera. Vooral wanneer je, zoals we dat bij de Fantasticon doen, de toegang gratis houdt en evenmin van de deelnemende, zichzelf aldaar presenterende organisaties enige vergoeding verlangt, gaat het hard. En toch kiezen we daarvoor.

Om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen, doen we graag een beroep op de Vrienden van de Fantasticon – we vragen aan sympathisanten om een donatie te doen.

Het hoeven geen grote bedragen te zijn. Zo vreselijk veel onkosten maken we nou ook weer niet. Dus wees niet beschroomd wanneer u het verkiest om slechts vijftig Eurocent of misschien één Euro te schenken. Elke cent telt mee, en vele kleintjes kunnen nog een aardig grote maken.

logo Fantasticon
logo Fantasticon

U kunt via de webshop een donatie maken naar keuze: €0,50, €1, €5, €10 of €25 zijn basisbedragen, waaruit gekozen kan worden. En met meerdere schenkingen achter elkaar kunt u daarmee ook een bedrag naar keuze samenstellen. Waarvoor onze hartelijke dank! Ook bedanken we de mensen die niet meer dan een paar dubbeltjes overmaken: dat is óók welkom!

Wanneer u minimaal €5 overmaakt, sturen we u een of meer flyers van de Fantasticon toe. U kunt in het vakje opmerking tijdens het bestelproces eventueel nog aangeven hoeveel flyers u graag zou willen ontvangen. Dat verzoek proberen we uiteraard zo goed mogelijk te honoreren (de voorraad flyers is eindig…)

Bij het keuzemenu, bovenaan de pagina in de webshop (“Maak uw keuze”), kunt u aangeven welk bedrag u wenst te doneren.

De webshop berekent tijdens het proces ook verzendkosten, om de flyers mee op te kunnen sturen. Als u dat wilt, kunt u die verzendkosten natuurlijk mee-financieren. Maar u kunt er ook voor kiezen om de verzendkosten te laten betalen uit de kas van de Stichting Fantastische Vertellingen. In dat laatste geval blijft uw donatie precies zo hoog als wat u daartoe aangaf, en vervallen de verzendkosten. Om dat voor elkaar te krijgen, vult u bij de aanvang van het bestelproces de kortingscode FANTASTICON in. Wanneer u dat heeft gedaan, worden de verzendkosten niet aan u doorbelast.

Klik HIER om te doneren en daarmee
VRIEND VAN DE FANTASTICON
te worden.

VRIEND van de FANTASTICON

Zoals gezegd: Wanneer u minimaal €5 overmaakt, sturen we u een of meer flyers (hierboven afgebeeld) van de Fantasticon toe. U kunt in het vakje opmerking tijdens het bestelproces eventueel nog aangeven hoeveel flyers u graag zou willen ontvangen. Dat verzoek proberen we uiteraard zo goed mogelijk te honoreren (de voorraad flyers is eindig…)